• De de Verwijderingsmachine van de hoog rendementonderkin, bevriest Uw Vette Vrije Machinepijn
De de Verwijderingsmachine van de hoog rendementonderkin, bevriest Uw Vette Vrije Machinepijn

De de Verwijderingsmachine van de hoog rendementonderkin, bevriest Uw Vette Vrije Machinepijn

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: NUBWAY
Certificering: CE
Modelnummer: NBW-IJS PRO IV

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: het geval van de alluminiumlegering
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 500 reeksen per kwart
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Sleutelwoorden: de machine van 4 handvattencryolipolysis Productnaam: de machine van 4 handvattencryolipolysis
Het koelen temperatuur: -15-5 graad Certificaat: Ce
Garantie: 3 jaar Functie: Vet het gewichtsverlies van het vorstvermageringsdieet
Hoog licht:

Coolsculpting Cryolipolysis Machine

,

De multifunctionele Machine van het Vermageringsdieet

Productomschrijving

Van het cyolipolysisvermageringsdieet van de onderkinverwijdering van de machine de vette feeze machine van het het lichaamsvermageringsdieet

De Cryolipolysismachine bevriest van vet met een proces genoemd Cryolipolysis. Cryolipolysis verwijst naar koud-veroorzaakte verwonding aan vet. Wanneer het vet en de huid gelijktijdig worden gekoeld, kan het vet worden verwond terwijl de huid ongedeerd blijft. Wanneer de koelplaten binnen het instrument worden geactiveerd, wordt de temperatuur van het weefsel verminderd aan een punt waar de huid gezond blijft maar enkele vet wordt onherroepelijk verwond. De vette laag geleidelijk aan wordt dunner. Aangezien de vermindering van vet langzaam voorkomt, schijnen de risico's verbonden aan deze procedure minimaal te zijn. Sommige patiënten klagen van soreness en het zwellen; deze bijwerking is tijdelijk. Het vet dat wordt vernietigd zal niet terugkeren. Een uitgezocht aantal van onze patiënten heeft resultaten zodra 6 weken opgemerkt. Nochtans, zullen de patiënten een meer vlote, vlakkere verschijning tot 3 maanden blijven opmerken post.

Verschillende angle.jpg

Productomschrijving

cryolipolysismachine opgelost het grootste deel van bijwerking na het bevriezen van vette die behandeling op slim verrichtingsprogramma wordt gebaseerd. Het systeem zal vetweefsel van behandelingsgebied 3 minuten alvorens vette procedure voorverwarmen te bevriezen. Deze technologie kan bereiken versnelt zoveel mogelijk bloedomloop van behandelingsgebied en wacht tegen kneuzingsfenomeen.

De feiten bleken de niet-invasieve procedure in selectief het richten van vette cellen zonder schade aan ander cellen en weefsel hoogst efficiënt is.

Nbw-NIEUWE (4).jpg

De cryolipolysismachine heeft 4 verschillende grootte handpieces facultatief, met deze 4 handpieces, kunt u bijna het gehele lichaamsvet bevriezen doen.

Nbw-NIEUWE (5).jpg

Behandelingsprincipe
De Cryolipolysis-procedure levert veilig precies het gecontroleerde koelen aan en zacht effectief richt de vette cellen onderaan de huid. De behandelde vette cellen zijn crystalized (bevroren), dan matrijs. Na verloop van tijd, verwerkt uw lichaam natuurlijk het vet en elimineert deze dode cellen, die meer gebeeldhouwd u verlaten.

C325.20

De Voordelen van de Cryolipolysismachine

1. 10.4“ kleurentouch screen
2. Goedgekeurd Ce & RoHS
3. Slim en professioneel verrichtingsprogramma
4. Handpiece het Koelen Temperatuur van regelbare -15℃~5℃
5. Beschikbare het systeem van de Handpiececontrole
6. Gloednieuwe verrichting handpiece met 3,5“ het kleurenscherm
7. Facultatieve klanten lokale taal
8. Oximeter kan veiligere behandeling ervoor zorgen.
9. Sterk koelsysteem (2 stukken 100%-van het het hoge rendementwater van de invoerZuid-Korea de pomp, elke stroom van het pompwater kunnen 20L/min. bereiken; 8L grote watertank, 100%-radiator van het de invoer de tweedeks zuivere koper, 4 grote Zwakstroomgelijkstroom-ventilators)

10. 100% de invoer dubbele zuigpomp
11. Elke 2 Handpieces kunnen samenwerken. (Geschikt voor Verschillende Behandelingsgebieden).
12. Diverse handpiececombinaties voor beter, sneller en geschiktere behandeling.

Specificatie

Handvataantal 4 beschikbare handvatten
Het handvatscherm 5 duimtouch screen
Vacuüm 0kpa-100kpa
Handvatgrootte Groot handvat A: 220 * 76*125mm
Middenhandvat B1: 160 * 56*65mm
Middenhandvat B2: 160 * 56*65mm
Klein handvat C: 125 * 45*70mm
Het scherm 10,4 duimtouch screen
Het koelen temperatuur -15-5℃
Koelsysteem Wind die + watercooling+ halfgeleider het koelen koelen
inputmacht 2500W
Outputmacht 1600W
Afmeting 1160*508*620mm
Netto gewicht 45kg
Zekeringsspecificatie Ø5×25 15A
Voltage AC220V±10%, 10A; 50HZ/AC110V±10%10A, 60HZ

NBW-NEW.1.jpg

Onze Diensten

service.jpg

Contactgegevens

NBW-NEW (11).jpg

Bedrijfsinformatie

NBW-NEW-(12).jpg

Peking Nubway S & Ltd van T werden .co. opgericht in 2003, zijn wij één van de meest professionele fabrikant van Medisch schoonheidsmateriaal in Peking China, hebben wij in deze zaken meer dan 10 jaar. Wij hebben de meest professionele fabriek, de beste ingenieur en het technische team, R&D-team en de dienstteam. Tegenwoordig, onze hoogte - de kwaliteitsproducten worden gebruikt in meer dan 70 landen rond de wereld, en een internationale reputatie reeds gewonnen, die de klanten door onze geavanceerde technologieën, unieke ontwerpen, krachtige functies en de efficiënte diensten aantrekken.

Nbw-NIEUW (14) .jpg

FAQ

Q: HOE LANG IS ELKE BEHANDELING? HOEVEEL BEHANDELINGEN IK NODIG HEBBEN?
A: Uw Cryolipolysis-arts zal u helpen een geïndividualiseerd die behandelingsplan tot stand brengen aan uw specifieke doelstellingen wordt aangepast. De recentste technologie van Cryolipolysis kan een patiënt in 35-60 minuten behandelen, hebben sommige patiënten meer dan één behandeling tijdens hetzelfde bureaubezoek. Sommige praktijken hebben zelfs de de veelvoudige systemen en instrumenten van Cryolipolysis, zodat is het mogelijk voor een patiënt om veelvoudige in een keer behandelde gebieden te hebben. Normaal 1-3 behandelingen zullen voor 1 behandelingsgebied worden vereist.

Q: IK HOUD NIET VAN MIJN ONDERKIN. KAN DE CRYOLIPOLYSIS-PROCEDURE ME HET VERLIEZEN HELPEN?
A: Ja! Wij hebben speciaal handvat voor onderkinbehandeling, zien de patiënten resultaten na enkel 1 tot 2 bezoeken.

Q: KAN DE CRYOLIPOLYSIS-PROCEDURE VET OP MIJN LICHAAM OVERAL VERMINDEREN?
A: Ja. Onze machine kan bijna alle zichtbare vette zwellingen in het submental gebied, de dij, de buik en de flank, samen met bustehoudervet, het achterdievet doen, en onderaan de billen (ook als banaanbroodje worden bekend).

Q: WAT VOELT HET ALS?
A: Aangezien het koelen tijdens de eerste notulen begint, voelt u typisch intense koude. Dit verdrijft spoedig. Met sommige instrumenten, zult u sommigen die voelen aangezien de zuiging wordt toegepast trekken. Het gebied over het algemeen gaat verkleumd binnen 5 tot 10 minuten tijdens behandeling. Vele mensen lezen, horlogevideo's, het werk op hun laptop, of zelfs nemen een dutje tijdens hun Cryolipolysis-behandeling.
Na de behandeling, kunt u sommigen voelen die aangezien het gebied 2 of 3 minuten wordt gemasseerd tintelen. De patiënten kunnen gewoonlijk naar normale activiteiten na hun benoeming terugkeren.

Q: WAAR GAAT HET VET? ZIJN DE RESULTATEN PERMANENT?
A: Zodra de behandelde vette cellen (bevroren) worden gekristalliseerd, sterven zij en natuurlijk verwerkt en van het lichaam geëlimineerd. Zodra de behandelde vette cellen zijn gegaan, zijn zij gegaan voor goed.

Q: IS DE CRYOLIPOLYSIS-PROCEDURE VEILIG?
A: Ja, wordt de Cryolipolysis-procedure FDA-ontruimd voor de behandeling van zichtbare vette zwellingen in het submental gebied, de dij, de buik, en de flank.

Q: DE WGO ZOU NIET DE CRYOLIPOLYSIS-PROCEDURE MOETEN HEBBEN?
A: De Cryolipolysis-procedure is niet voor iedereen. U zou niet de Cryolipolysis-procedure moeten hebben als u aan cryoglobulinemia, koude agglutinin ziekte, of paroxysmal koude hemoglobinuria lijdt.

Q: ZIJN ER OM HET EVEN WELKE BIJWERKINGEN?
A: Tijdens de procedure kunt u sensaties ervaren van het trekken, trekkend aan, het milde knijpen, koude, die bij de behandelingsplaats tintelen. Deze sensaties zakken aangezien het gebied verkleumd wordt. Na de procedure, omvatten de typische bijwerkingen tijdelijke roodheid, het zwellen, het bleken, stevigheid, t-huidgevoeligheid. Deze gevolgen zijn tijdelijk en lossen over het algemeen binnen dagen of weken op.

Q: KAN IK NAAR NORMALE ACTIVITEITEN NA MIJN BEHANDELING TERUGKEREN?
A: Ja, kunt u. De Cryolipolysis-procedure is volledig niet chirurgisch, zo typisch kunt u naar normale activiteiten onmiddellijk terugkeren. De patiënten keren vaak op dezelfde dag naar het werk terug nadat een Cryolipolysis-behandeling wordt voltooid.

Q: IK HEB MIJN CRYOLIPOLYSIS-PROCEDURE GEHAD. NU WAT?
A: Altijd ben zeker om een opvolgendebeoordeling met uw Cryolipolysis-leverancier te plannen om uw resultaten te herzien en de optie van extra behandelingen te bespreken. Probeer om een gezonde levensstijl te handhaven. Een gezond lichaam is gelukkige. En wij willen u gelukkig met uw resultaten zijn!

Q: WANNEER IK RESULTATEN ZAL ZIEN?
A: U kunt beginnen om veranderingen zo snel te zien zoals 2-3 weken na uw behandeling, en zult de meest dramatische resultaten na 40-60days ervaren. Uw lichaam zal nog vette cellen maximaal 4 tot 6 maanden na behandeling blijven uitspoelen

Q: MOET IK SPECIALE SUPPLEMENTEN EEN STRIKT DIEET EN OEFENINGSprogramma VOLGEN NEMEN OF?
A: Geen supplementen worden vereist na uw Cryolipolysis-behandeling. Het is geen dieet en oefeningsprogramma, zodat te hoeven u om geen van uw levensstijlgewoonten te veranderen.

NBW-NEW (11).jpg

Contacteer ons:

Peking Nubway S & t-Co., Ltd

Menigte: 0086 18310833916

E-mail: jason@bjnubway.com

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De de Verwijderingsmachine van de hoog rendementonderkin, bevriest Uw Vette Vrije Machinepijn kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.