• Van de het Vermageringsdieetmachine van vier Handvattencryolipolysis de Pijnloze en Ontspannende Behandeling
  • Van de het Vermageringsdieetmachine van vier Handvattencryolipolysis de Pijnloze en Ontspannende Behandeling
  • Van de het Vermageringsdieetmachine van vier Handvattencryolipolysis de Pijnloze en Ontspannende Behandeling
Van de het Vermageringsdieetmachine van vier Handvattencryolipolysis de Pijnloze en Ontspannende Behandeling

Van de het Vermageringsdieetmachine van vier Handvattencryolipolysis de Pijnloze en Ontspannende Behandeling

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: NUBWAY
Certificering: CE
Modelnummer: NBW-IJS PRO IV

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: het geval van de alluminiumlegering
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 500 reeksen per kwart
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Sleutelwoorden: de machine van 4 handvattencryolipolysis Productnaam: de machine van 4 handvattencryolipolysis
Het koelen temperatuur: -15-5 graad Certificaat: Ce
Garantie: 3 jaar Functie: Vet het gewichtsverlies van het vorstvermageringsdieet
Hoog licht:

Het Vermageringsdieetmachine van de Cryolipolysis vette vorst

,

De multifunctionele Machine van het Vermageringsdieet

Productomschrijving

van de het vermageringsdieetmachine van 4 handvattencyolipolysis van het feezegewicht vette het verliesmachine

Het vette bevriezen is een nieuwe, invasieve manier om vet in doeldelen van lichaam te verminderen. Het bevriest triglyceride (meterial van vet), dat bevrijdend zal, coagulatie in specifieke lage temperatuur.

1. GEEN Onderbreking

2. Veiligheid: Het vette bevriezen wordt speciaal ontworpen, en het vervangt de chirurgische operatie aan verliesgewicht.

3. Effect: Geschikt aan een wildere waaier van klanten, onmiddellijk behandelingseffect, effect op lange termijn

4. De dienst: Aangezien het diverse soorten chirurgische verrichtingsgevolgen vermeed, wordt de behandeling meer privé en comfortabel.

5. Kosten: duurzame voor consumptie geschikte materiële, lage behandeling het verbruiken kosten.

Verschillende angle.jpg

Productomschrijving

1. 10,4 duim groot touch screen.

2. 4 verschillende handvatten van groottecryo kunnen samenwerken: verschillend groottehandvat voor verschillende lichaamsdelen.

--2 koelen meer peltier aan beide handvatkanten.

--2 van de waterstroom en temperatuur sensoren zijn in de middenplaats onder koelen meer peltier. Nauwkeuriger toezicht op temperatuur

--het ingevoerde koelen van Japan meer peltier, hoogte - kwaliteit

--470nm het blauwe licht, versnelt de bloedomloop en de zuurstof om activiteit te verhogen, vermindert de huid die in de bevriezende behandeling zwellen

--Klein groottehandvat voor onderkin en andere kleinere lichaamsdelen:

3.Control paneelsysteem door ons wordt en wordt veroorzaakt ontworpen die. Het kan de gehele software controleren en het apparaat zeer goed werkend maken.

4. Het handvat wordt gemaakt van het zachte silicone van de voedselrang, gemakkelijk om na misvorming terug te krijgen, om een comfortabelere behandeling te verzekeren.

5. 4 PCs-de Vacuümpomp kan een sterke stabiele zuiging, het één pomp slechts werk voor één handvat waarborgen.

6. 4 filters voor het filtreren van de vloeistof, maken de binnenkant van het niet handvat die blokkeren.

7. De beste diensten, zodat de cliënten van ODM&OEM kunnen aanpassen bezitten de unieke kleuren en talen van het veranderingssysteem.

Nbw-NIEUWE (4).jpg

De cryolipolysismachine heeft 4 verschillende grootte handpieces facultatief, met deze 4 handpieces, kunt u bijna het gehele lichaamsvet bevriezen doen.

Nbw-NIEUWE (5).jpg

Behandelingsprincipe
De Cryolipolysis-procedure levert veilig precies het gecontroleerde koelen aan en zacht effectief richt de vette cellen onderaan de huid. De behandelde vette cellen zijn crystalized (bevroren), dan matrijs. Na verloop van tijd, verwerkt uw lichaam natuurlijk het vet en elimineert deze dode cellen, die meer gebeeldhouwd u verlaten.

C325.20

Specificatie

Handvataantal 4 beschikbare handvatten
Het handvatscherm 5 duimtouch screen
Vacuüm 0kpa-100kpa
Handvatgrootte Groot handvat A: 220 * 76*125mm
Middenhandvat B1: 160 * 56*65mm
Middenhandvat B2: 160 * 56*65mm
Klein handvat C: 125 * 45*70mm
Het scherm 10,4 duimtouch screen
Het koelen temperatuur -15-5℃
Koelsysteem Wind die + watercooling+ halfgeleider het koelen koelen
inputmacht 2500W
Outputmacht 1600W
Afmeting 1160*508*620mm
Netto gewicht 45kg
Zekeringsspecificatie Ø5×25 15A
Voltage AC220V±10%, 10A; 50HZ/AC110V±10%10A, 60HZ

Vette Cellen na Typisch Gewichtsverlies: Na het op dieet zijn en gewichtsverlies, worden de vette cellen kleiner maar het aantal vette cellen blijft hetzelfde. Wanneer het gewicht wordt bereikt, worden de vette cellen groter.

Vette Cellen na de Cryolipolysis-Procedure: De vet-bevriest procedure van Cryolipolysis vermindert ongeveer eigenlijk het aantal vette cellen op behandelde gebieden door 20% tot 25%.These de vette cellen natuurlijk worden verwerkt en geëlimineerd, zodat zullen zij niet aan een ander gebied van uw lichaam migreren.

NBW-NEW.1.jpg

Onze Diensten

service.jpg

Contactgegevens

Nbw-NIEUW (11) .jpg

Bedrijfsinformatie

Nbw-NIEUW (12) .jpg

Peking Nubway S & Ltd van T werden .co. opgericht in 2003, zijn wij één van de meest professionele fabrikant van Medisch schoonheidsmateriaal in Peking China, hebben wij in deze zaken meer dan 10 jaar. Wij hebben de meest professionele fabriek, de beste ingenieur en het technische team, R&D-team en de dienstteam. Tegenwoordig, onze hoogte - de kwaliteitsproducten worden gebruikt in meer dan 70 landen rond de wereld, en een internationale reputatie reeds gewonnen, die de klanten door onze geavanceerde technologieën, unieke ontwerpen, krachtige functies en de efficiënte diensten aantrekken.

Nbw-NIEUW (14) .jpg

FAQ

Q: HOE LANG IS ELKE BEHANDELING? HOEVEEL BEHANDELINGEN IK NODIG HEBBEN?
A: Uw Cryolipolysis-arts zal u helpen een geïndividualiseerd die behandelingsplan tot stand brengen aan uw specifieke doelstellingen wordt aangepast. De recentste technologie van Cryolipolysis kan een patiënt in 35-60 minuten behandelen, hebben sommige patiënten meer dan één behandeling tijdens hetzelfde bureaubezoek. Sommige praktijken hebben zelfs de de veelvoudige systemen en instrumenten van Cryolipolysis, zodat is het mogelijk voor een patiënt om veelvoudige in een keer behandelde gebieden te hebben. Normaal 1-3 behandelingen zullen voor 1 behandelingsgebied worden vereist.

Q: IK HOUD NIET VAN MIJN ONDERKIN. KAN DE CRYOLIPOLYSIS-PROCEDURE ME HET VERLIEZEN HELPEN?
A: Ja! Wij hebben speciaal handvat voor onderkinbehandeling, zien de patiënten resultaten na enkel 1 tot 2 bezoeken.

Q: KAN DE CRYOLIPOLYSIS-PROCEDURE VET OP MIJN LICHAAM OVERAL VERMINDEREN?
A: Ja. Onze machine kan bijna alle zichtbare vette zwellingen in het submental gebied, de dij, de buik en de flank, samen met bustehoudervet, het achterdievet doen, en onderaan de billen (ook als banaanbroodje worden bekend).

Q: WAT VOELT HET ALS?
A: Aangezien het koelen tijdens de eerste notulen begint, voelt u typisch intense koude. Dit verdrijft spoedig. Met sommige instrumenten, zult u sommigen die voelen aangezien de zuiging wordt toegepast trekken. Het gebied over het algemeen gaat verkleumd binnen 5 tot 10 minuten tijdens behandeling. Vele mensen lezen, horlogevideo's, het werk op hun laptop, of zelfs nemen een dutje tijdens hun Cryolipolysis-behandeling.
Na de behandeling, kunt u sommigen voelen die aangezien het gebied 2 of 3 minuten wordt gemasseerd tintelen. De patiënten kunnen gewoonlijk naar normale activiteiten na hun benoeming terugkeren.

Q: WAAR GAAT HET VET? ZIJN DE RESULTATEN PERMANENT?
A: Zodra de behandelde vette cellen (bevroren) worden gekristalliseerd, sterven zij en natuurlijk verwerkt en van het lichaam geëlimineerd. Zodra de behandelde vette cellen zijn gegaan, zijn zij gegaan voor goed.

Q: IS DE CRYOLIPOLYSIS-PROCEDURE VEILIG?
A: Ja, wordt de Cryolipolysis-procedure FDA-ontruimd voor de behandeling van zichtbare vette zwellingen in het submental gebied, de dij, de buik, en de flank.

Q: DE WGO ZOU NIET DE CRYOLIPOLYSIS-PROCEDURE MOETEN HEBBEN?
A: De Cryolipolysis-procedure is niet voor iedereen. U zou niet de Cryolipolysis-procedure moeten hebben als u aan cryoglobulinemia, koude agglutinin ziekte, of paroxysmal koude hemoglobinuria lijdt.

Q: ZIJN ER OM HET EVEN WELKE BIJWERKINGEN?
A: Tijdens de procedure kunt u sensaties ervaren van het trekken, trekkend aan, het milde knijpen, koude, die bij de behandelingsplaats tintelen. Deze sensaties zakken aangezien het gebied verkleumd wordt. Na de procedure, omvatten de typische bijwerkingen tijdelijke roodheid, het zwellen, het bleken, stevigheid, t-huidgevoeligheid. Deze gevolgen zijn tijdelijk en lossen over het algemeen binnen dagen of weken op.

Q: KAN IK NAAR NORMALE ACTIVITEITEN NA MIJN BEHANDELING TERUGKEREN?
A: Ja, kunt u. De Cryolipolysis-procedure is volledig niet chirurgisch, zo typisch kunt u naar normale activiteiten onmiddellijk terugkeren. De patiënten keren vaak op dezelfde dag naar het werk terug nadat een Cryolipolysis-behandeling wordt voltooid.

Q: IK HEB MIJN CRYOLIPOLYSIS-PROCEDURE GEHAD. NU WAT?
A: Altijd ben zeker om een opvolgendebeoordeling met uw Cryolipolysis-leverancier te plannen om uw resultaten te herzien en de optie van extra behandelingen te bespreken. Probeer om een gezonde levensstijl te handhaven. Een gezond lichaam is gelukkige. En wij willen u gelukkig met uw resultaten zijn!

Q: WANNEER IK RESULTATEN ZAL ZIEN?
A: U kunt beginnen om veranderingen zo snel te zien zoals 2-3 weken na uw behandeling, en zult de meest dramatische resultaten na 40-60days ervaren. Uw lichaam zal nog vette cellen maximaal 4 tot 6 maanden na behandeling blijven uitspoelen

Q: MOET IK SPECIALE SUPPLEMENTEN EEN STRIKT DIEET EN OEFENINGSprogramma VOLGEN NEMEN OF?
A: Geen supplementen worden vereist na uw Cryolipolysis-behandeling. Het is geen dieet en oefeningsprogramma, zodat te hoeven u om geen van uw levensstijlgewoonten te veranderen.

Nbw-NIEUW (11) .jpg

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Van de het Vermageringsdieetmachine van vier Handvattencryolipolysis de Pijnloze en Ontspannende Behandeling kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.